Parkeringsförbud P-GÅRDARNA

BYTE AV BELYSNINGSSTOLPAR PÅ PARKERINGSPLATSER.

 

Nu närmar vi oss byte av stolparna på parkeringsgårdarna. Vi kommer byta de befintliga stolparna till stolpar på sex meter, med två armaturer per stolpe. För att detta ska kunna utföras, måste ni se till att inga bilar är parkerade på de P-gårdar under denna dagen.

Samtliga kontaktmän måste alltså informera bilägarna om att parkeringsförbud råder på följande dagar:

12/5 Måndag: PG1, PG2 & PG3

13/5 Tisdag: PG3, PG4 & PG5

14/5 Onsdag: PG6, PG7 & PG8

15/5 Torsdag: PG8, PG9 & PG10

16/5 Fredag: PG11 & PG12

 

Det kommer att komma fler tillfällen där det kommer att vara parkeringsförbud på P-gårdarna….så håll utkik…

COMHEM -VIKTIG INFORMATION

Vi delade ut ett brev som vi erhållit från Comhem ut till samtliga medlemmar. I den står det att föreningen har tecknat ett nytt abonnemang och uppmaning till att ringa in till Comhem för att få boxen.  Jag skall nu förklara vad som gäller.

Samtliga medlemmar har kvar den analoga sändningen. Dvs de som har gammal tv kommer att kunna fortsätta att titta som om inget har hänt.  I detta nya avtal så får vi dock en box…ELLER en tv modul GRATIS.  Detta ger oss möjlighet att titta på grundutbudet via digital signal.  Samtliga som vill välja mellan en gratis box, som man har jämte TV:n, eller en tv modul som man sticker in i de nya tv-apparaterna (alltså ingen fristående box med fjärrkontroll)  skall alltså RINGA IN TILL COMHEM och begära detta. Ni som inte vill ha det alls, ni behöver inte göra något alls heller.

Det som händer när ni begär denna gratis box/tv modul är att NI registreras som abonnent  MEN vår förenings avtal ligger i grunden.  Dvs om ni bara har grundutbudet så kommer inga fakturor att skickas till er utan i vanlig ordning till föreningen.  MEN, om man väljer extra kanaler så kommer den delen separat till er fastighet. Därför läggs ni upp som ett eget abonnemang.  Samtliga som ringt in och begärt boxen/tvmodulen kommer att få hem denna per post samt ett kort som skall stoppas in i enheten.  Sen är det bara att titta på digitaltv.

Hoppas det gav lite info kring det hela då budskapet från comhem var lite otydligt.

 

mvh Tony

Langning i vårt område

För info ! Har idag fredag 11/4 varit i kontakt med polisen angående att de finns individer som säljer alkohol till minderåriga och under eftermiddagen den 11/4 så skedde detta vid flertalet tillfällen.

De kommer till infarten vid matargata 3 och levererar och stora mängder ungdomar kommer och hämtar!

De kommer nerifrån matargata 2 med alkohol och rör sig igenom området för att inte synas från vägen. Utanför PG 9 så stämmer de träff med ungdomar som kommer och köper.

Tänkte detta kunde vara bra info för boeende veta och uppmanar alla ringa 114 14 om de ser eller hör något.

Ingen städdag i helgen.

Styrelsen ihop med kontaktmännen kom fram till att det är onödigt att ha en allmän städdag då det ser ut som det gör i området. Vi sparar in på containerhyra samtidigt som vi inte kan sopa, löven är borta sen i höstas. Inga kantstenar att räta upp.

DOCK finns det jobb att göra på allmänna ytor. Man måste fortsatt se till att rabatter och häckar klipps osv. Nu när vi ändå gör en så stor satsning så skall det även gälla buskar och rabatter som är gemensamma. Främst de som är mellan garagen. Se till att göra något bra av dem även om vi nu ställer in städdagen. Detta är ju något som annars skall ske utanför städdagen löpande.

mvh Styrelsen