Vi delade ut ett brev som vi erhållit från Comhem ut till samtliga medlemmar. I den står det att föreningen har tecknat ett nytt abonnemang och uppmaning till att ringa in till Comhem för att få boxen.  Jag skall nu förklara vad som gäller.

Samtliga medlemmar har kvar den analoga sändningen. Dvs de som har gammal tv kommer att kunna fortsätta att titta som om inget har hänt.  I detta nya avtal så får vi dock en box…ELLER en tv modul GRATIS.  Detta ger oss möjlighet att titta på grundutbudet via digital signal.  Samtliga som vill välja mellan en gratis box, som man har jämte TV:n, eller en tv modul som man sticker in i de nya tv-apparaterna (alltså ingen fristående box med fjärrkontroll)  skall alltså RINGA IN TILL COMHEM och begära detta. Ni som inte vill ha det alls, ni behöver inte göra något alls heller.

Det som händer när ni begär denna gratis box/tv modul är att NI registreras som abonnent  MEN vår förenings avtal ligger i grunden.  Dvs om ni bara har grundutbudet så kommer inga fakturor att skickas till er utan i vanlig ordning till föreningen.  MEN, om man väljer extra kanaler så kommer den delen separat till er fastighet. Därför läggs ni upp som ett eget abonnemang.  Samtliga som ringt in och begärt boxen/tvmodulen kommer att få hem denna per post samt ett kort som skall stoppas in i enheten.  Sen är det bara att titta på digitaltv.

Hoppas det gav lite info kring det hela då budskapet från comhem var lite otydligt.

 

mvh Tony