2014-11-08 13.32.06 2014-11-08 13.46.53

 

 

Stort tack till alla personer som ställde upp med att låna ut era släp  (Johan Silvmyr och Pasi Moilanen) ..synd att vi inte fick tag på fler för då hade det gått fortare än vad det nu gick……GRYMT stort tack även till alla som gick runt i hela området i över 6 timmar för att fördela ut 20-25 kubik jord….ingen nämnd ingen glömd. Finns ett par till eldsjälar som hjälpte till men som inte finns på bild tyvärr men ni vet vilka ni är. Stort tack till er också.

Det var en mycket hård lång och slitsam dag för att göra hela området fint men utan er hjälp så hade det inte gått alls och det är sådana uppoffringar som man nu gjort som leder till att vi kan bo så billigt som vi gör men även ha ett så fint område.  Det känns helt underbart att se lagandan i vårt område där man tillsammans gör en sådan uppoffring och det men glada miner och härlig stämning.   Mvh. Tony med resten av Styrelsen….

Ps….

Även om jag fick ratta min bil och hade förmånen att sätta mig ner då och då…så känner jag att skyfflandet tog ut sin rätt vid slutet av dagen,  gissar att ni som inte hade förmånen att sitta ner och hela tiden fick skyffla istället, har det ännu värre….  Jag hoppas att ni inte tagit allt för mycket stryk, men ni får istället vara stolta över vad ni gjort för allas räkning…och att ni säkert får den uppskattningen av alla andra. /Tony T.